nedelja, april 29, 2007

Dan: 025 - Klimatizacija ...

je končana! ^.^

Nič več smarkanja! Nič več ozebljanja! Nič več zaspanosti!

Drugače pa bolj ali manj leni dan, katerega sem preživel z igranjem igric, branjem in inštaliranjem Gentoo-ja. Katera inštalacija tega še vedno traja! Sem že omenil da je internet tukaj neverjetno "nezanesljiv"?

No, nekateri za hobi šraufajo skupaj avte, jaz pa si sestavljam svoj sistem ^.^ Ja, vem, "Geeky". Mi je res vseeno. In če kdo misli tu puščat kakšne komentarje v stilu *get a life* mu ne pridem več rihtat njegovega računalnika! Poleg tega, si zdaj jemljem oddih od *life*-a!

Omenili smo internet! Kultura Informacijske Tehnologije je tukaj šele bolj kot ne v prvih korakih razvoja, tako da, če ljudje tukaj uporabljajo net je to za kakšno obliko *Instant Messaging*-a ali pa za TradeMe, spletno mesto, ki je Aprila predstavljalo več kot 60% Novo Zelandskega internetnega prometa! Poročila tu je zanimivo poslušat zaradi naglasa ^.^ Novozelandski *backbone* ki povezuje Novo Zelandsko infrastrukturo z zunanjim širtnim spletom pa je rahlo "švohoten", tako da vsi portali in strani in mesta za downloadat raznorazne stvari, katerih smo tako lepo vajeni v Evropi z optično povezavo skozi Atlantik, so tukaj če že sploh dostopne, skoraj popolnoma neprizanesljive za nepotrpežljive ^.^˘

Ni komentarjev: